גם בסגר, פטרה ערוכה לכבודכם | תשכחו מהבורקס שאתם מכירים, תעשו כבוד ומקום בקיבה למאפים הגיאורגים של פטרה

אימרולי פטרה (1)

אין כמעט אדם בעולם הזה שלא אכל בורקס, אותו ביס עם גבינה לוהטת או מילוי תפוח אדמה מהביל… רבותיי, תשכחו מהבורקס שאתם מכירים ותעשו הרבה מקום (וכבוד) למאפים המובילים בעולם, עם מתכונים מסורתיים שמועברים במשך דורות, היישר מגיאורגיה. אחרי שטועמים את אחד השילובים של החצ'פורי – בצורת שונות (סירה או עיגול), ובמילויים מגוונים (גבינות, גבינות ותרד, בשר בקר פיקנטי, תפוח אדמה ופטריות שקשוקה, שקשוקה וגבינות) – מבינים שעם כל הכבוד לבורקס, יש רגעים שאסור להחמיץ בחיים, בכל מה שקשור לחוויות הקולינריות – ויפה שעה אחת קודם…

אלה המאפים של מסעדת פטרה…

חצ'פורי אצ'רולי: בצק גרוזיני שמרים בצורת סירה, במילוי תערובת גבינות גיאורגיות עם ביצת עין מעל, הנאפה בתנור אבן ומוגש בליווי חמאה (53 ₪)

חצ'פורי נינו: בצק גרוזיני שמרים בצורת סירה, במילוי תערובת גבינות גיאורגיות ותרד עם ביצת עין מעל, הנאפה בתנור אבן ומוגש בליווי חמאה (58 ₪)

אימרולי: בצק גרוזיני שמרים בצורת עיגול, במילוי תערובת גבינות גיאורגיות, הנאפה בתנור אבן (64 ₪)

אימרולי מגראולי: בצק גרוזיני שמרים בצורת עיגול, במילוי תערובת גבינות גיאורגיות, הנאפה בתנור אבן ומצופה בגבינה גיאורגית מעל (71 ₪)

 

חורציאני: מאפה בצק עלים במילוי בשק בקר פיקנטי בניחוח גיאורגי אותמטי בליווי מז'אווה (72 ₪)

אימרולי פטרה: מאפה בצק עלים גיאורגי פריך בצורת עיגול, במילוי גבינות גאורגיות ותרד, הנאפה בתנור אבן (83 ₪)

לובואני: מאפה בצק עלים גיאורגי פריך בצורת עיגול, במילוי שעועית לבנה פיקנטית הנאפה בתנור אבן (76 ₪)

חדש! רווידזליאני:  מאפה כבדים ובצל, בנוסח גיאורגי, פיקנטי (74 ₪)

חדש! קרטופיליאני: מאפה בצק עלים גיאורגי במילוי תערובת תפוח אדמה ופטריות פיקנטית (76 ₪)

שקשוקפורי: מאפה גיאורגי ממולא תפו"א בדפנות ורוטב שקשוקה עם 2 ביצי עין, מוגש עם סלט ירקות גס, טחינה ירוקה פלפל שיפקה ירוק וזיתים (58 ₪)

שקשוקפורי בנוסח בלקני: מאפה גיאורגי ממולא תפו"א בדפנות ורוטב שקשוקה עם 2 ביצי עין, עם גבינה בולגרית מעל, מוגש בליווי סלט ירקות גס, טחינה ירוקה פלפל שיפקה ירוק וזיתים (62 ₪)

מזמינים עכשיו: 08-8651610 והמשלוח בדרך אליכם… (ניתן גם לאסוף מהמסעדה)

נהניתם? שתפו!

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

השארת תגובה