
לקוחות יקרים, ההנחיות החדשות של המדינה מציבות את רובנו בסגר, בבית. האופציה היחידה ליהנות מהמטעמים שלנו היא כמובן להזמין משלוח. לרווחת לקוחותינו הרחבנו את פריסת
לקוחות יקרים, מחלקת המשלוחים גאה להציג את תפריט המשלוחים המעודכן של מסעדת פטרה. טל' להזמנות ומשלוחים: 08-8651610. מנות פתיחה חינקלי פירות ים: 3 יח' של
לקהל לקוחותינו היקרים, בעקבות ההנחיות החדשות של הממשלה ומשרד הבריאות – המסעדה פתוחה לשירות טייק אוואי ומשלוחים. אנו נעשה את הכל במטרה להפחית באופן משמעותי
לכל ציבור לקוחותינו, להלו עדכון אודות היערכות מיוחדת של מסעדת פטרה לקראת התקופה הקרבה. המסעדה פתוחה כרגיל בכל ימות השבוע מהשעה 9 בבוקר ועד השעה
ברוח פורים, שף סימו בן חובל, ממסעדת פטרה חושף את המנה לאימרולי שהתחפש – מאימרולי גבינות מסורתי לאימרולי פטרה, במילוי גבינות ותרד. ואיך השף אומר?
המנה המובילה בגיאורגיה, היא מנת האימרולי חצ'פורי: בצק גרוזיני פריך בצורת עיגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, הנאפה בתנור אבן. הנה לכם המתכון לאימרולי המושלם באדיבות
❥ הבטחנו סופש של אהבה? הבטחנו! הבטחנו פינוקים? הבטחנו! הבטחנו הפתעות? הבטחנו! הנה טעימה אחת משלל הספיישלים שימתינו לכם בסוף השבוע הקרוב, ימים חמישי, שישי
בשנים האחרונות מוביל שף בל מילר, את המטבח של פטרה לגבהים חדשים. יחד עם הבעלים, סימו בן חובל, נוצר מידי חצי שנה תפריט משודרג יותר
מתוך הביקורת: הכי אהבנו מאוד את החינקלי שהיו כיסונים שמנמנים עם מילוי טעים של בשר מתובלן ונוזל (את החינקלי צריך לאכול בצורה מיוחדת כדי שנוזל
נכון, מצד אחד כל יום הוא יום אהבה אצלנו. ומצד שני, ממש אבל ממש בא לנו לפנק אתכם ב-Valentine's Day שיחול ב-14.2.2020. אבל לא רק
הקונספט העיצובי החדש של מסעדת פטרה – שקיבלה סטייל חדשני ומרענן בחורף האחרון וכולל מתחם מקורה לנוחיות הסועדים אינו השינוי הויזואלי האחרון. ממש בעוד שבועות
מסעדת פטרה מקבלת באהבה את הסועדים הטבעוניים ומעניקה להם את האפשרות לחוויה קולינארית גיאורגית באמצעות מגוון של מנות טבעוניות, המושרשות היטב בתפריט הענק המוצע לכלל
אין מנחם יותר ממרק לוביו (שעועית אדומה) בנוסח גיאורגי. קחו, תיהנו! החומרים למרק: 500 גרם שעועית אדומה. 4 שיני שום קצוצות דק. כף תמר הינדי
לקוחות וחברים יקרים, הערב התבשרנו בשורה קשה מאוד: רפי שלנו איננו. 19 עד לפני תקופה, רפי בן משה, היה שותף במסעדת פטרה, שותף לעשייה היומיומית,
כולם מכירים את החצ'פורי המפורסם של הגיאורגים, אולם תנו לנו להפתיע אתכם עם מנת דגל גיאורגית לא פחות פופולארית: כיסוני בשר עסיסיים המבושלים במים ומוגשים
המצרכים: 160 ג' סלמון מעושן, פרוס לרצועות 5 עלי חסה טריים, קרועים לחתיכות מיקס עלי בייבי 4 מלפפונים, חתוכים גס 15 עגבניות שרי, חצויים 50
גרוזיה טובלת בכרמים רבים וידועה באדמתה הפורייה – וכך גם ב"פטרה", של המסעדן סימו בן-חובל, מציעה מגוון מאפים ותבשילים מן המטבח הגרוזיני המסורתי, לצד מנות
ההתעניינות הגוברת במטבח הגיאורגי בעיקר בשנים האחרונות, נובעת כך נראה, בשל הנהירה התיירותית לגיאורגיה, ארץ עם מסורת ותרבות. גיאורגיה, ששטחה ברובו הררי, משופעת במשאבים טבעיים
החורף עדיין לא התחיל באופן רשמי, אבל הגשם והרוחות כאן במלוא כוחם • אז מה יותר טוב מלהתפנק עם קערת מרק עשירה וחמה? • במסעדות