מתכון | מרק בורש רוסי

חדש מרק בורש

החומרים ל-8 מנות:

3  כפות שמן

2  בצלים קטנים, חתוכים לרבעים

1 ק"ג בשר בקר (כתף, שייטל), חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ

3 עצמות מח, שטופות ונקיות

2  עלי דפנה

4  סלקים, חתוכים למקלות עבים

4  גזרים, חתוכים למקלות עבים

2  תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל של 2 ס"מ

1/4  כרוב לבן, פרוס דק למקלות

2 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצלים בסיר גדול עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר, עצמות המח, עלי דפנה ו-2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי. מסירים מדי פעם את הקצף מעל פני המרק.
  2. מוסיפים לסיר את סלקים וגזרים החתוכים, ומבשלים מכוסה עוד כ-30 דקות על להבה בינונית עד שהסלקים רכים.
  3. מוסיפים את התפוחי אדמה, כרוב ורסק העגבניות ומבשלים כ-20 דקות על סף רתיחה בכיסוי חלקי. מתבלים במלח ופלפל שחור  ומגישים בקעריות אישיות.

נהניתם? שתפו!

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

השארת תגובה

להזמנה ישירה