מגוון מאפים ותבשילים מן המטבח הגרוזיני המסורתי, לצד מנות אירופאיות קלאסיות דגים, פירות ים ובשרים משובחים. כל המנות מיוצרות על ידי טבחים המתמחים באוכל הגיאורגי. הבצקים מיוצרים במקום ונאפים בתוך תנור אבן כנהוג בגיאורגיה, התבשילים והמילויים מקורם במתכונים עתיקים. המסעדה ממוקמת על הקו הראשון לים, בחוף הקשתות באשדוד והיא טבולה בצמחייה ירוקה ובאווירה פסטורלית ונעימה.

פותחים שולחן - בפטרה - מנות שפותחות את התיאבון

נגיעה מאיטליה

מאכלים גיאורגים - תבשילים מהמטבח הגרוזני המסורתי

דגים - כל מנות הדגים מגיעות בליווי תוספת חמה (צ'יפס בלגי/פירה/אורז)

להזמנה ישירה