מי אנחנו?

מסעדת פטרה, הינה מוסד קולינארי מוביל בישראל המציע תפריט אוכל גיאורגי, שאינו כשר. המסעדה, בבעלות המסעדן סימו בן חובל והיא כוללת מגוון מאפים ותבשילים מן המטבח הגרוזיני המסורתי, לצד מנות אירופאיות קלאסיות מהדגה הימית, פירות ים ובשרים משובחים.

את המטבח מנהל השף בל מילר. כל המנות מיוצרות על ידי טבחים המתמחים באוכל הגיאורגי. הבצקים מיוצרים במקום ונאפים בתוך תנור אבן כנהוג בגיאורגיה, התבשילים והמילויים מקורם במתכונים עתיקים והטריות מורגשת בכל מנה ומנה.

פטרה, ממוקמת על הקו הראשון לים, בחוף הקשתות באשדוד והיא טבולה בצמחייה ירוקה ובאווירה פסטורלית ונעימה.

בתפריט של פטרה תוכלו למצוא שלל תבשילים על טהרת המטבח הגרוזיני המסורתי, כגון: אימרולי, חצ’פורי, חינקלי, צ’יבורקי, בליני, לובואני, סליאנקה לצד סלטים גרוזינים. 

בנוסף תוכלו ליהנות גם מבשרים משובחים מסוגים שונים: שלל שיפודים, צלע כבש, צ’נחי וסטייקים לצד מנות דגים (על הגריל ובתנור), פסטות, רביולי, פיצות וטוסטים.

מרגע פתיחת המסעדה ועד 22:00 בלילה מתנגנת במקום מוזיקת צ’יל אאוט מרגיעה, לאחר מכן המוזיקה הופכת קצבית יותר והמקום משנה פניו לבר-מסעדה.

ב-PETRA ניתן לערוך אירועים בלתי נשכחים. המסעדה מתאימה לאירוח של עד 70 איש.

נשמח לארח אתכם ולהעניק לכם שירות חם ואדיב.